Ga naar inhoud
Kruimelpad:

GGMD locatie Nijmegen

Graafseweg 105 (gebouw IPZO)
6512 BS Nijmegen
Telefoon: 088 - 43 21 700
WhatsApp: 06 - 10 908 60
Fax: 088 - 43 21 707
nijmegen@ggmd.nl

Maatschappelijke dienstverlening
Geestelijke gezondheidszorg
Trainingen & cursussen
Ambulante woonbegeleiding
Opvoedondersteuning

Chat

Op werkdagen zijn wij van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar per chat. Klik op het rondje rechtsonder in uw scherm.

Telefonische bereikbaarheid

Elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Bel met Teletolk

Bent u doof of slechthorend? Bel ons gratis via Telecontact Teletolk. U kunt dan met beeld, spraak en/of tekst met ons communiceren.

Bezoek

Vul het aanmeldformulier in als u een van onze medewerkers in Nijmegen wilt spreken.

Routebeschijving

U loopt vanaf het Centraal Station richting Campusbaan/Van Diemerbroeckstraat, parallel aan het ROC-gebouw.
Let met het oversteken op de bussen!
U loopt de Arend Noorduijnstraat in en volgt deze weg tot aan de stoplichten, dit is de Graafseweg. Rechts ziet u een flatgebouw. U steekt over, gaat naar rechts en komt zo bij de ingang van onze locatie.
Vanaf het Centraal Station is ongeveer 10 minuten lopen.

De navigatiesystemen geven aan ‘bestemming bereikt’ wanneer u op de Graafseweg rijdt. U kunt hier niet stoppen of parkeren. Let op! Het is in de wijk rondom de locatie betaald parkeren. Er is over het algemeen voldoende parkeergelegenheid bij de straten Leemptstraat/de Ruyterstraat/Graafsedwarsstraat.

U loopt vervolgens richting de Graafseweg om naar de voorkant van het gebouw te lopen, nummer 105. Bij de ingang kunt u aanbellen bij GGMD.

Als u vanaf Arnhem (A325) de Waalbrug oversteekt komt u over de Canisiussingel Nijmegen binnen. Na 300 meter gaat deze Canisiussingel over in de Oranjesingel. De Oranjesingel is een hoofdader door Nijmegen en komt uit op een grote rotonde, het “Keizer Karelplein”.
Hier neemt u de afslag richting CWZ, u rijdt nu op de Graafseweg. Links in de verte ziet u een flatgebouw (“Castellatoren”) met kenmerkende letters op het dak. Bij het tweede verkeerslicht gaat u voorsorteren om linksaf te gaan (Burghardt van den Berghstraat), hierna 1ste straat rechtsaf (Leemptstraat) inrijden. Daarna 2de straat rechtsaf (de Ruyterstraat) inrijden. Parkeer in deze wijk uw auto en loop naar onze locatie.

Als u vanaf de A15 richting Nijmegen rijdt moet u bij knooppunt “Valburg” Nijmegen-Noord / Kleve aanhouden. U rijdt dan nog 3 km over de A15 en neemt na afslag Oosterhout de afslag Nijmegen, u komt dan uit op de A325. Als u vanaf de A325 de Waalbrug oversteekt komt u over de Canisiussingel Nijmegen binnen. Na 300 meter gaat deze Canisiussingel over in de Oranjesingel. De Oranjesingel is een hoofdader door Nijmegen en komt uit op een grote rotonde, het “Keizer Karelplein”.
Hier neemt u de 3de afslag richting CWZ, u rijdt nu op de Graafseweg. Links in de verte ziet u een flatgebouw (“Castellatoren”) met kenmerkende letters op het dak. Bij het tweede verkeerslicht gaat u voorsorteren om linksaf te gaan (Burghardt van den Berghstraat), hierna 1ste straat rechtsaf (Leemptstraat) inrijden. Daarna 2de straat rechtsaf (de Ruyterstraat) inrijden. Parkeer in deze wijk uw auto en loop naar onze locatie.

Als u vanaf Venlo richting Nijmegen rijdt moet u afslag Malden nemen. Bij de verkeerslichten gaat u linksaf richting Nijmegen. U blijft alsmaar (8 km) de Rijksweg volgen, deze gaat over in de St. Annastraat. Wanneer u het spoor over bent, neemt u bij de eerste stoplichten de afslag links de Doctor Jan Berendstraat in. U neemt de vierde afslag rechts, de Jan van Galenstraat. U kunt parkeren in de tweede of derde straat aan uw linkerhand (de Ruyterstraat of Graafsedwarsstraat). Parkeer in deze wijk uw auto en loop naar onze locatie.

Als u vanaf de A50 richting Nijmegen rijdt, neemt u de afslag A326 Wijchen. Deze gaat over in de Wijchenseweg (N326) en Graafseweg. U rijdt rechtdoor over alle rotondes en bij alle stoplichten totdat u over het spoor gaat bij Nijmegen. Direct na de spoorbrug slaat u rechtsaf bij de stoplichten. U rijdt de Burghardt van den Berghstraat in en neemt de eerste afslag rechts, de Leemptstraat. U kunt hier parkeren of in de eerste of tweede straat rechts. Parkeer in deze wijk uw auto en loop naar onze locatie.

In de wijk Willemskwartier aan de andere kant van het spoor, is het gratis parkeren. Navigeer bijvoorbeeld naar de Tollensstraat of Ruusbroecstraat. Houdt rekening met 10 minuten lopen naar het gebouw. De grens van het betaald parkerengebied is te zien op deze foto. De rode ster is de locatie van het kantoor van GGMD.