Ga naar inhoud
Kruimelpad:

Werken bij GGMD

Bij GGMD werken collega’s van verschillende disciplines intensief samen om de cliënten de juiste zorg te bieden.

Wat doen wij?

Bij GGMD werken collega’s van verschillende disciplines intensief samen om de cliënten de juiste zorg te bieden.

Onze medewerkers weten wat het is om doof of slechthorend te zijn. Sommige medewerkers zijn zelf doof of slechthorend. Anderen kunnen zich mede door hun werk goed voorstellen hoe dat is en kennen de Dovencultuur.

Binnen de maatschappelijke dienstverlening zorgen ambulant begeleiders voor begeleiding van de cliënten bij alledaagse activiteiten. Maatschappelijk werkers begeleiden bij o.a. psychosociale vraagstukken en het leren leven met gehoorverlies. Het uiteindelijke doel blijft om het zelfstandig functioneren in de maatschappij te bevorderen.

Zorg, training en begeleiding via GGMD

GGMD geestelijke gezondheidszorg

Binnen de geestelijke gezondheidszorg werken psychologen, GZ-psychologen, psychotherapeuten en psychiaters. Aangevuld met ambulant – en sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, psychomotorische therapeuten, systeemtherapeuten en ergotherapeuten.

We zien met name cliënten met:

  • Persoonlijkheidsproblematiek
  • Somatische symptoomstoornissen
  • Depressieve-, angst- en psychotische stoornissen
  • Psychotrauma
  • Systeem/relatieproblematiek

Bij het Kind en Jeugdteam werken daarnaast ook orthopedagogen, gedragstherapeutisch medebehandelaars, speltherapeuten en ambulante gezinsbehandelaars.

Kenmerkend voor GGMD is dat wij communicatiespecialisten inzetten voor een communicatiecheck en tolken om te zorgen voor optimale communicatie tussen zorgverleners en cliënten.

De zorgverleners worden ondersteund door een centraal bureau en de afdeling bedrijfsvoering.

Meer weten over werken bij GGMD?